IR paneli za industrijske hale in večje delavnice IND S+ 18-24

335,90 365,90  z DDV

Na voljo po naročilu

  • Montaža: na strop ali steno (z dodatnim nosilcem)
  • Višina namestitve: 3,0 – 8,0 m
  • Moč: 1800 – 2400 W
  • Priključni kabel: ne
  • Zaščita: IP 44
Počisti

Visokotemperaturni IR paneli so namenjeni predvsem ogrevanju industrijskih, skladiščnih in kmetijskih objektov, čeprav jih je mogoče uporabiti v vseh objektih z višino stropa od 3,0 m do 10,0 m.

Zahvaljujoč oblikovalski inovaciji je za IR panele IND S+ značilna večja učinkovitost in s tem bolj ekonomično delovanje. Osnova je grelna palica stisnjena v aluminijasto lamelo. Odvisno od vrste panela so ena, dve ali tri lamele nameščene v okvir iz jeklene pločevine prekrite s praškasto plastiko.
Panel ima priključni blok za priključitev napajanja. Za tip panela IND S+ 18-36 (dve in tri lamele ) je možno uporabiti napetosti 230 in 400V (pri 400V so faze razdeljene na posamezne lamele). S primerno regulacijo je možno tudi postopno vklopiti lamele. Temperatura površine lamele je lahko v območju 250-350 °C, odvisno od pogojev okolja in vhodne moči. Višina namestitve, odvisno od uporabe (consko ogrevanje / ogrevanje celotne površine) in temperature okolja, je predvidoma v območju od 3 m do 8 m – po potrebi se posvetujte za priporočeno lokacijo pri tehnični podpori TIPING.
Opomba: nosilci panela se med pakiranjem izdelka shranjujejo v priključnem bloku panela – pred namestitvijo jih je treba odstraniti. Stenske nosilce (nastavitev kota) je potrebno naročiti dodatno. Garancija: 24 mesecev.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Mnenje lahko oddajo samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek.

Ocene

Izdelek še nima ocene. Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Menu

IR paneli za industrijske hale in večje delavnice IND S+ 18-24

335,90 365,90  z DDV

Dodaj v košarico