V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (v nadaljevanju ZVPot), se nakupi preko spletnega mesta www.termotiping.si, štejejo za pogodbe sklenjene na daljavo.

V skladu z ZVPot je potrošnik fizična oseba, ki kupuje oziroma pridobiva blago ali storitve za zasebno uporabo. Potrošnik ima pri pogodbah sklenjenih na daljavo pravico, da v štirinajstih dneh po nakupu blaga obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe brez navedbe razloga za takšno odločitev. Obrazec za vračilo blaga lahko prenesete tukaj in ga posredujete skupaj z računom preko e-pošte tiping.mb@siol.net ali s klasično pošto na naslov TIPING d.o.o., Strossmayerjeva ulica 13, 2000 Maribor.

Po odstopu od pogodbe, ste dolžni nemudoma, najpozneje pa v štirinajstih dneh blago vrniti izključno na naslov pošiljatelja: Tiping d.o.o., Strossmayerjeva ulica 13, 2000 Maribor. V primeru vračila blaga, ste dolžni nositi stroške vračila blaga.

Izdelek, ki ga vračate, mora biti brez sledi uporabe, priložena mora biti vsa dokumentacija. Odgovorni ste za okvaro blaga, ki je posledica neprimernega ravnanja z blagom.

Znesek vrednosti blaga vam bomo vrnili najkasneje v štirinajstih dneh od datuma prejema izpolnjenega obrazca. Plačilo zneska se lahko odloži do prevzema vrnjenega izdelka. Običajno je rok vračila zneska od 3 do 7 delovnih dni od trenutka prejema izdelka.

Vračilo plačanega zneska je odvisno od načina plačila naročila:

  • če je bilo naročilo plačano s plačilno kartico, se izvede povračilo sredstev na kartico;
  • če je bilo naročilo plačano na drug način (na primer plačilo po povzetju, preko spletne banke, s položnico ali plačilo na prevzemnem mestu), se sredstva vplačajo na bančni račun kupca, ki v tem primeru javi podjetju TIPING d.o.o. številko računa (številka TRR oziroma IBAN).

Za več podrobnosti glejte naše Splošne pogoje poslovanja.

V primeru, da želite spremeniti velikost / moč ipd. izdelka, lahko to storite v štirinajstih dneh od datuma prejema pošiljke, pri čemer je v tem primeru nujno da:

  • nas kontaktirate preko e-pošte tiping.mb@siol.net ali tel.številke 064 155 542 ali naše Facebook strani Tiping IR ogrevanje, da dogovorimo menjavo izdelka,
  • nam pošljete izdelek, ki ga želite menjati nazaj.

Menu