Kako najdem želeni izdelek?

Izdelek lahko najdete na tri načine:

 1. Uporaba iskalnega polja
  V iskalno polje vnesite ključne besede povezane z želenim izdelkom – ime, blagovno znamko, model, šifro, tip ipd. (na primer ir panel, mreža ipd).
 2. Pomikanje po kategorijah
  V horizontalni menijski vrstici poiščete kategorijo, kamor spada želeni izdelek, zatem pa ga lahko najdete na seznamu izbrane kategorije.
 3. Pomikanje po namenu uporabe
  V vertikalnem meniju v levem zgornjem kotu poiščete želen namen uporabe kamor spada želeni izdelek, zatem pa ga lahko najdete na seznamu izbrane kategorije.

Kako naročim izdelek?

Naročilo lahko oddate na dva načina:

 1. Prek spletnega mesta

Ko najdete želeni izdelek, kliknite »Dodaj v košarico«.
Če ima izdelek več različic, boste morali pred dodajanjem v košarico izbrati določeno lastnost izdelka (barvo, moč, velikost itd.)
Ko izdelek dodate v košarico, se vam bo na zaslonu prikazalo pojavno okno z dodanim izdelkom. V pojavnem oknu je poleg možnosti »Prikaži košarico« še možnost »Na blagajno«.

Vsebino svoje košarice si lahko tudi ogledate. To storite s klikom na »Prikaži košarico« ali s klikom na ikono košarice v zgornjem desnem kotu zaslona. Postopek nakupa nato nadaljujete s klikom na »Nadaljuj na blagajno«.
Postopek nakupa lahko pospešite s klikom na »Na blagajno«, če ste izdelek že dodali v košarico.

Zatem morate izbrati, ali boste nakup opravili kot registriran uporabnik ali kot gost. Če nadaljujete kot gost, morate za nadaljevanje nakupa vnesti svoje podatke. Če nadaljujete kot registriran uporabnik, se morate prijaviti s svojim elektronskim naslovom in geslom.

Nato se bo prikazalo okno, kjer boste morali izpolniti zahtevane podatke, da bo naročilo uspešno izvedeno (naslov za dostavo in način plačila). Sprejeti boste morali tudi Splošne pogoje poslovanja in potrditi nakup s klikom na »Kupite sedaj« ali »Nadaljujte na PayPal«.

Če ste izbrali plačilo po povzetju ali predračunu, boste prejeli e-sporočilo, ki potrjuje prejem vašega naročila.
Če ste za način plačila izbrali plačilno kartico (preko PayPal), boste po potrditvi naročila preusmerjeni na stran ponudnika plačilnih storitev.

 1. S pomočjo službe za pomoč strankam

Želene izdelke lahko naročite tudi preko e-pošte na tiping.mb@siol.net ali s sporočilom preko Facebook strani Tiping IR ogrevanje ali s klicem na telefonsko številko 064 155 542.

Menu