IR panel umetna masa E 300 z alu okvirjem

229,90  z DDV

Na voljo po naročilu

  • Montaža: na steno/strop
  • Moč: 300 W
  • Velikost: 60,0 x 60,0 cm
  • Struktura površine: umetna masa
  • Barva: bela
  • Neto teža izdelka: 5,2 kg

IR paneli EC E so alternativna različica steklenim panelom EC G. Pri IR panelih EC E je sprednja steklena stran nadomeščena s ploščo iz razpršene umetne mase v prahu.

IR paneli EC E so mat različica panelov EC G, kjer je sprednja steklena plošča nadomeščena s ploščo iz razpršene umetne mase v prahu (v strukturi pomarančne lupine). Ti IR paneli so na voljo le v beli barvi, obodni okvir iz eloksiranega aluminija pa je standardno srebrn. Po naročilu je lahko okvir tudi črne barve. Panele lahko namestite na steno (navpično) ali na strop (vodoravno). Za vgradnjo v strop je potreben stropni okvir (ki ni del izdelka). Pri nameščanju panela na mavčne plošče ali plošče iz mavčnih vlaken je treba zaradi toplotnih obremenitev z distančnikom ohraniti večjo oddaljenost od stropa (glejte navodila).
Napajalni kabel je opremljen z vtikačem, odstranitev vtikača ni razlog za izgubo garancije. Opomba: Prikazane barve in teksture so ilustrativne in se lahko nekoliko razlikujejo od dejanskih.  Garancijski rok: 5 let (+ 3 leta ob morebitni menjavi panela).

Dodatne informacije

Teža 6,6 kg
Dimenzije 600 × 30 × 600 mm
Moč (W)

300 W

Barva

Bela

Montaža

Strop, Stena

Zaščita

IP 44

Mnenje lahko oddajo samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek.

Ocene

Izdelek še nima ocene. Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Menu

IR panel umetna masa E 300 z alu okvirjem

229,90  z DDV

Dodaj v košarico