IR paneli za industrijske hale in večje delavnice IND S+ 18-24

335,90 365,90  z DDV

Na voljo po naročilu

  • Montaža: na strop ali steno (z dodatnim nosilcem)
  • Višina namestitve: 3,0 – 8,0 m
  • Moč: 1800 – 2400 W
  • Priključni kabel: ne
  • Zaščita: IP 44
Clear

Visokotemperaturni IR paneli so namenjeni predvsem ogrevanju industrijskih, skladiščnih in kmetijskih objektov, čeprav jih je mogoče uporabiti v vseh objektih z višino stropa od 3,0 m do 10,0 m.

Zahvaljujoč oblikovalski inovaciji je za IR panele IND S+ značilna večja učinkovitost in s tem bolj ekonomično delovanje. Osnova je grelna palica stisnjena v aluminijasto lamelo. Odvisno od vrste panela so ena, dve ali tri lamele nameščene v okvir iz jeklene pločevine prekrite s praškasto plastiko.
Panel ima priključni blok za priključitev napajanja. Za tip panela IND S+ 18-36 (dve in tri lamele ) je možno uporabiti napetosti 230 in 400V (pri 400V so faze razdeljene na posamezne lamele). S primerno regulacijo je možno tudi postopno vklopiti lamele. Temperatura površine lamele je lahko v območju 250-350 °C, odvisno od pogojev okolja in vhodne moči. Višina namestitve, odvisno od uporabe (consko ogrevanje / ogrevanje celotne površine) in temperature okolja, je predvidoma v območju od 3 m do 8 m – po potrebi se posvetujte za priporočeno lokacijo pri tehnični podpori TIPING.
Opomba: nosilci panela se med pakiranjem izdelka shranjujejo v priključnem bloku panela – pred namestitvijo jih je treba odstraniti. Stenske nosilce (nastavitev kota) je potrebno naročiti dodatno. Garancija: 24 mesecev.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Menu

IR paneli za industrijske hale in večje delavnice IND S+ 18-24

335,90 365,90  z DDV

Dodaj v košarico