Klasični IR panel IFH 620W – razstavni artikel

164,50 329,00  z DDV (-50%)

Ni na zalogi

  • Montaža: na steno ali strop (z dodatnim nosilcem)
  • Moč: 620W
  • Dimenzija: 108 x 53 x 2,7 cm
  • Površina: bela, rahlo strukturna (pomarančasta)
  • Priključni kabel: 2,8 m
  • Neto teža: 9,0 kg

IR panel primeren za ogrevanje stanovanj in družinskih hiš ter zdravstvenih ustanov, pisarn, trgovin, skladišč ipd.

Paneli so primerni za vertikalno (stensko) in vodoravno (stropno) vgradnjo. Z vidika vodoravne namestitve je potrebno grelne panele namestiti tik pod stropno konstrukcijo. Ta položaj omogoča največjo učinkovitost in intenzivnost infrardečega sevanja. Pri namestitvi panelov v navpični položaj, se prenesena energija ne izgubi; delež ogrevanja s konvekcijo je zgolj večji. Paneli IHD so opremljeni s termo varovalko, ki omogoča namestitev tako na steno (navpično) kot na strop (horizontalno). Panel IHD je gladka različica panelov EC U+. Ta tip panela nima termokristalne površinske obdelave, temveč odporen prašno lakiran premaz iz belega prahu s strukturo pomarančne lupine. Odsotnost termokristalne površinske obdelave povzroči delno zmanjšanje sevalne komponente v korist konvekcijskega prenosa toplote.

Standardna barva panela je bela. Panel ima vgrajen priključni kabel dolžine 2,8 m z vtikačem. Nosilec za stropno montažo ni priložen, je kot dodatna oprema. Panel ima garancijski rok 5 let in je v celoti proizveden v Nemčiji.

Panel je sejemski razstavni eksponat in je brez poškodb ter v brezhibno delujočem stanju. Panel ni bil priključen v omrežje za ogrevanje.

Dodatne informacije

Teža10,5 kg
Dimenzije1080 × 530 × 27 mm
Moč (W)

620 W

Barva

Bela

Montaža

Strop/stena

Zaščita

IP 44

Mnenje lahko oddajo samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek.

Ocene

Izdelek še nima ocene. Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Menu

Klasični IR panel IFH 620W - razstavni artikel

164,50 329,00  z DDV (-50%)