Nov termostat TFT-2

V Sloveniji uvajamo nov modularni sistem stropnega ogrevanja z ogrevalno folijo. Sistem ni le zelo enostaven za namestitev, temveč tudi ne zahteva nobenega kvalificiranega električnega inštalacijskega znanja, razen končne povezave s termostatom in napajanjem.

Zahvaljujoč modifikaciji plastičnih delov, novemu položaju senzorja sobne temperature in nadgradnji programske opreme, je prišlo do bistvenega izboljšanja in korekcije termostata. Dosegli smo večjo natančnost regulacije naših ogrevalnih sistemov in tako lahko našim strankam zagotovimo večje toplotno udobje. Ena od prednosti termostata TFT-2 je zamenljivost delov (okvir / pokrov), ki omogoča preprosto spremembo zasnove termostata. Okvirji in pokrovi so na voljo v srebrni, črni in rdeči barvi, njihove kombinacije pa bodo vsakič ustvarile drugačen videz.

Nov termostat TFT-2

Absolutna prednost pa je senzor prisotnosti, ki zazna gibanje oseb v prostoru. Če tega gibanja ni, termostat TFT-2 temperaturo ogrevalnega sistema zniža na določeno višino in s tem bistveno pripomore k zmanjšanju porabe električne energije.

Termostat ima barvni zaslon na dotik, ki vam omogoča tudi spreminjanje barve ozadja menija.

Menu